Kálvária Cukrászda - Győr, Kálvária u. 2/b.      Tel.:96-411-397, 420-355

Termékeink

Sütemény:

A süti kategóriába rengeteg finomság tartozik, legyen az akár egy elegáns, tejszínes sütemény vagy egy hagyományos süti.
Naponta friss 30-40 féle süteményt kínálunk, a krémesektől kezdve a hagyományos ízeken át az újdonságokig, nálunk bármelyiket megtalálhatja.
Süteményeinket időről időre újdonsággal színesítjük.

diós-habos
extra francia krémes
trüffel szelet
túrós-mákos kocka

Alkalmi torták:

Nem múlhat el ünnep torta nélkül! A tortákkal megédesíthetjük szeretteink születésnapját, névnapját, esküvőjét, a legjelesebb dátumokon kedveskedhetünk tortával a számunkra fontos embereknek.
Kínálatunkban szerepelnek egyszerű és elegáns, díszesebb és különlegesebb marcipános torták egyaránt. Jó ötlet lehet egy ajándékcsomag alakú torta, mely színénél és mintájánál fogva lehet elegáns, vidám vagy éppen vicces is.
Tortáink lehetnek krém,- csoki, illetve marcipán bevonatosak.
Vállalunk diabetikus és tejérzékenyek részére is tortakészítést.

feketeerdő marcipánnal
fodros
mozart
szám

Menyasszonyi torták:

A mai napig az ünnepi vacsora elmaradhatatlan kelléke a menyasszonyi torta.
Ma már a legváltozatosabb esküvői tortákat rendelhetik meg, a valódi vagy marcipánvirágokkal díszített klasszikus marcipán bevonatostól egészen a fehérmázasig, tetszés szerinti nagyságban és formában. A tortaválasztásban is készséggel állunk rendelkezésére.
A díszítés jellegének kiválasztásánál figyeljünk a színek, a stílus harmóniájára. Ajánlott például a marcipán burkolás és az egyéb díszek színét úgy megválasztani, hogy az harmóniába legyen az asztalokon használt dekorelemekkel és a menyasszony ruhájával.
A kiszállítás terhét levesszük válláról, cégünk hűtőkocsijával, biztonságos csomagolásban kivisszük a kért helyszínre a megálmodott tortát és az édes-sós süteményeket.

keringő
gyümölcsvarázs
margarétás
tricolor

Formatorták:

Ajánljuk különleges alkalomra, születésnapra.
Figurális tortáink egyedülállóan széles választékával minden igényt szeretnénk kielégíteni, felhasználva a vendégeink gazdag fantáziáját. A forma kiválasztásánál a gyermekek kedvenc mesefigurájuk, kedvenc játékuk, barátainknak kedvenc időtöltésük, foglalkozásuk szolgálhat alapul. A torta külső burkolata marcipánból készül.
Rendelhető méretek: 10,20,30 szelet.

matuka
boxer
chopper
dinoszaurusz

Aprósütemények:

Egy délutáni tea vagy kávé mellé jól jöhet pár apró falat, a sziesztát könnyen feldobhatják az aprósütemények. 5 féle sós aprósüteményt, és 6-8 féle édes aprósüteményt kínálunk.
Vendégeket vár, esküvőre rendelne, születésnapi party, mindenhol jól jön az édes és a sós tesütemény.

Ostyatorták:

Tortáinkra kész ostyalapokat kínálunk különböző mesék és vicces figurák képeivel. Mi elkészítjük hozott képe alapján saját ostyáját is A4 illetve A5-ös méretben.

lovas
motoros
hello kitty
fényképes

Fagylalt:

A legkorszerűbb gépekkel és technológiával készülő saját készítésű fagylaltkülönlegességeinket tavasztól őszig készítjük. Minden nap 12 féle fagylalttal várjuk Önöket, a klasszikus ízektől a legújabb trendi fagyikig.